Motorka z bazaru


Jako malá holka jsem se viděla v motorkách. Také jsem si myslela, že když budu mít motorku, že tak já si potom najdu více přátel. A víte, jak to dopadlo? Samozřejmě, že když máte motorku, tak si můžete najít i přátelé. A víte, kde? Samozřejmě, že když si zjistíte, kde jsou třeba různé moto srazy. Kde se schází lidé s motorkami, tak tam si můžete také udělat opravdu spoustu skvělých přátel, protože motorkáři prý drží vždycky při sobě. Tak jsem si v deseti letech řekla, že jakmile mi bude osmnáct let, že si pořídím také nějakou skvělou motorku. Jednoduše si to už bez motorky nedokáži představit.

Mám ráda rychlou jízdu.

Vždycky jsem chtěla nějakou silnější motorku, protože takovéto motorky se mi moc líbí. A když jsem potom rodičům řekla, že si chci opravdu pořídit velikou silnou motorku, tak měli strach, protože moji rodiče věděli, že mám ráda adrenalin a také rychlou jízdu a nedokázali si představit, že člověk, který má rád adrenalin a rychlou jízdu, že si také pořídí nějakou silnou velkou motorku, a navíc takhle mladý jako já. Protože tohle jsem chtěla jako sedmnáctiletá holka. A jak tohle celé dopadlo? Samozřejmě, že ihned jako osmnáctiletá holka jsem si pořídila krásnou motorku.

Mít motorku byl můj sen.

Nebyla úplně nová z nějakého salonu, ale byla už z druhé ruky a koupila jsem si ji z bazaru opravdu téměř za hubičku. Měla jsem totiž našetřených spoustu peněz, kdybych se náhodou vybrala úplně novou a drahou motorku. Myslím si, že lidé, když mají motorku, tak jsou takoví více odvázaní a mají rádi volnost, že jsou takoví vášniví sportovci anebo mají rádi přírodu a okolní prostředí. A také si na motorce krásně dokáží vyčistit hlavu. Samozřejmě, že můžete jezdit i na kole. Ale já vždycky jsem dávala přednost motorce. Tohle mě opravdu hodně baví. Maminka si kvůli mně pořídila malý skútr, prý bude jezdit občas se mnou, aby se podívala, jak řídím.